KUMONI Oy Sisä-Suomi omistajuusmuutos

Toimitusjohtaja Kai Seppänen on myynyt osakkuutensa konsernin emoyhtiölle, jolloin KUMONI Oy Sisä-Suomi on näin jatkossa emoyhtiön KUMONI Oyn 100% omistama tytäryhtiö.

KUMONI Oy Sisä-Suomen työn alla olevat urakat ja muut työt jatkuvat voimassa olevien sopimuksien mukaan. Uusia urakoita KUMONI Oy Sisä-Suomi ei kuitenkaan enää tarjoa Jyväskylän talousalueella.

KUMONI Oy Sisä-Suomen takuunalaiset vastuut ovat urakkasopimusten mukaan ja näiden hoidosta vastaa tilaajille tuttu organisaatio alihankintajärjestelyiden kautta.

Mahdolliset neuvottelut keskeneräisistä, sopimuksettomista hankkeista toivotaan käytävän Rakennusliike Seppänen Oy:n (Y-tunnus 2998958-8) kanssa. Rakennusliike Seppänen Oy on KUMONI Oy Sisä-Suomen toimitusjohtajana toimineen Kai Seppäsen perustama ja omistama Jyväskylän talousalueella toimiva rakennusliike, jolla on vahva osaaminen korjausrakentamisen eri osa-alueista.

Kai Seppänen on toiminut KUMONISSA menneen 12 vuoden aikana monissa eri tehtävissä ja kiittää KUMONIa, joka on mahdollistanut olla mukana yrityksen eri vaiheissa. Vastaavasti KUMONI kiittää Kai Seppästä upeasta työpanoksesta yrityksen hyväksi ja toivottaa jatkoon menestystä omaan yhtiöön.

Terve ystävä

Valitse seuraavista alla olevista vaihtoehdoista missä haluat palvelua