Haemme kirvesmiestä

Kumoni Oy Etelä-Suomi on korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike, jonka ydinliiketoimintaan kuuluvat sekä taloyhtiöhankkeet eri muodoissaan, että julkisen puolen korjausrakennusurakointi. Alkuperäiset juuremme juontavat Kuopioon, jossa olemme tehneet uraamme pitkälti tähän asti. Nyt toiminnan kasvaessa Turussa haemme tulevaisuuden tekijöitä, niin kirvesmies-, laatoitus-, kuin tasoitus/maalaustöihin.

 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista kirvesmiestä alkaville korjausrakentamisen työmaillemme. Työtehtäviin kuuluvat: sisäpuolen kirvesmiehen työt yleisesti, kuten alakattotyöt, kotelotyöt, kalusteasennus, saunojen teot sekä pieniä valu- ja muuraustöitä.

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta itsenäisestä työskentelystä ja eri työvaiheista, sekä kykyä toimia ryhmässä uusienkin asioiden parissa. Etsimällämme henkilöllä on aito halu kehittyä työssään, tuoda esiin työprosessin epäkohtia ja esittää parannusehdotuksia sekä olla kehittämässä näitä.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön, sen suunnitteluun ja omaan palkkaukseen. Pidemmällä tähtäimellä työ on urakkamuotoista, joten omalla työllä voit konkreettisesti vaikuttaa myös omiin ansioihisi.

Hakijoilta toivomme ennen kaikkea oikeaa asennetta, asiakaspalveluhenkisyytä sekä halua kehittyä hyvässä työympäristössä. Vastuullisuuden, ketteryyden ja jatkuvan ammattimaisen kehityksen kautta pystymme tarjoamaan hyvän ja mielenkiintoisen työpaikan tulevaisuuden tekijöiden joukossa.

 

Jos kiinnostuit, soittele lisätietoja: toimitusjohtaja Tomi Nieminen, puh. 050- 512 2400 ja lähetä vapaamuotoinen työhakemus sähköpostitse: tomi.nieminen@kumoni.fi 28.12.2019 mennessä.

Terve ystävä

Valitse seuraavista alla olevista vaihtoehdoista missä haluat palvelua