Haemme tasoitetyöntekijää/maalaria

Kumoni Oy Etelä-Suomi on korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike, jonka ydinliiketoimintaan kuuluvat sekä taloyhtiöhankkeet eri muodoissaan, että julkisen puolen korjausrakennusurakointi. Alkuperäiset juuremme juontavat Kuopioon, jossa olemme tehneet uraamme pitkälti tähän asti. Nyt toiminnan kasvaessa Turussa haemme tulevaisuuden tekijöitä, niin kirvesmies-, laatoitus-, kuin tasoitus/maalaustöihin.

 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista tasoitetyöntekijää/maalaria alkaville korjausrakentamisen työmaillemme Turun alueella. Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa tasoite- ja maalaustyöt linjasaneerauskohteissa, ja toimenkuvaasi voi kuulua myös muita tehtäviä osaamisesi mukaan.

Sinulla on itsenäinen ja aloitteellinen työskentelytapa, ja myös kyky toimia työparin kanssa.

Omaat jo hyvän kokemuksen tasoite- ja maalaustöistä korjausrakentamisen työmailla.

Toivomme ennen kaikkea oikeaa asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä halua kehittyä hyvässä työympäristössä.

 

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön, sen suunnitteluun ja omaan palkkaukseesi. Pidemmällä tähtäimellä työ on urakkamuotoista, joten omalla työlläsi voit konkreettisesti vaikuttaa myös omiin ansioihisi. Vastuullisuuden, ketteryyden ja jatkuvan ammattimaisen kehityksen kautta pystymme tarjoamaan hyvän ja mielenkiintoisen työpaikan tulevaisuuden tekijöiden joukossa.

Jos kiinnostuit, soittele lisätietoja: toimitusjohtaja Tomi Nieminen, puh. 050-512 2400 ja lähetä vapaamuotoinen työhakemus sähköpostitse: tomi.nieminen@kumoni.fi 28.12.2019 mennessä.

Terve ystävä

Valitse seuraavista alla olevista vaihtoehdoista missä haluat palvelua